Ohlédnutí za Dnem otevřených dveří

Ohlédnutí za Dnem otevřených dveří

První únorový den se otevřely dveře naší základní školy široké veřejnosti, především pak rodičům a prarodičům našich současných i budoucích žáků a také našim bývalým absolventům. Všichni návštěvníci měli možnost prohlédnout si budovu školy, vybavenost jednotlivých tříd a učeben, seznámit se s nabídkou předmětů, vzdělávacím programem školy a osobně se setkat s učiteli a žáky.

V dopoledním bloku mohli zájemci při ukázkových vyučovacích hodinách nahlédnout „pod pokličku“ nejen jednotlivých vyučujících, ale také zhodnotit práci a aktivitu dětí přímo ve výuce.

Odpolední program pak patřil prezentacím nových odborných učeben informatiky, chemie a fyziky, ukázce pracovních činností ve školních dílnách, ale i výtvorům šikovných ručiček dětí ve školní družině a školce. Návštěvníky zaujala rovněž práce s výukovou robotickou stavebnicí, ukázku sportovních aktivit školy zase reprezentovalo florbalové utkání žáků prvního stupně.

Velkému zájmu se těšily komentované prohlídky školy, při nichž byly představeny práce žáků nebo zhodnoceny realizované projekty, aktivity a školní akce. Návštěvníci měli rovněž možnost seznámit se s učebnicemi, multimediálními a interaktivními programy, s nimiž děti ve výuce pracují.

Všem děkujeme za návštěvu a těšíme se brzy na shledanou.

2024
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930